Cazare apartament 2 camere lux in regim hotelier Bucuresti, in Rin Grand Residence - Bucuresti - România - Apartamente Regim Hotelier Bucuresti

Posted on by admin

Informații de contact
Contact catalin
0721601526
Bucuresti, România
Vizitează website
EURO 40.00
Mai multe detalii

Pretul este 40 Euro/zi

-tranzit 3 ore/ 100 de lei

EXCLUS CATEGORIC ESCORTE SI PETRECERI!

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii!


Apartamentul cu chirie in regim hotelier se afla in Bucuresti, zona Vitan, sector 4, aproape de zona Tineretului unde se afla si Sala Polivalenta.

Ca si puncte de interes langa zona de cazare se mai afla Spitalul Sfantul Ioan la 3 minute distanta de mers pe jos, Spitalul Bagdasar Arseni, spitalul Sfantul Luca, spitatul pentru copii Marie Curie, Sala Polivalenta, Palatul Copiilor, targul Auto Vitan, parcul natural Delta Vacaresti.


Langa locatie se afla si o statia pentru autobuz 102, pentru transportul in comun. Cele mai apropriate statii de metrou sunt statiile de metrou Aparatorii Patriei si Mihai Bravu.


Apartamentul se afla in complexul rezidential Rin Grand Residence din incinta hotelului Rin Grand Hotel.

Acestea dispune de tot confortul pentru o sedere cat mai placuta in Bucuresti si beneficieaza de climatizare, uscator de par, baie spatioasa cu oglinda mare, masina de spalat, frigider, televizor LCD, internet WI-FI gratuit, prosoape lenjerie curata.


De retinut este faptul ca in interiorul hotelului unde se afla unitatea de cazare exista un supermarket deschis Non Stop, restaurante, cafenea, un centru SPA cu sala de fitness sauna si piscina contra cost, un salon de infrumusetare si o zona de shopping-gallery, iar in fata hotelului exista o statie de taxiuri.


Cod AdSense
Acest anunț a fost văzut de 161 ori.